Srednjoj Performce 2-3 godine životni vijek Baterije IP67 Bluetooth iBeacon Vodootporne iBeacon sa Temperatura senzor

Srednjoj Performce 2-3 godine životni vijek Baterije IP67 Bluetooth iBeacon Vodootporne iBeacon sa Temperatura senzor

KM 30.00
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost


Srednjoj Performce 2-3 godine životni vijek Baterije IP67 Bluetooth i Beacon Vodootporne i Beacon sa Temperatura senzor
Šta je IBeacon?
i Beacon je mali Bluetooth Niske Energije uređaji koji prenose jedinstvena signal da domorodački mobilni aplikacije.Maternji mobilni aplikacije mogu onda podigni taj signal kada korisnik je u blizini i onda isporuciti neki zadovoljan ili akciju na njihovog mobitela.Tržnom centru Maverick platforma je više šoping centar aplikacije na aplikaciju prodavnice nego bilo koja druga platforma na tržištu.
Šta Opisi naš IBeacon Modula?
1. Razvoj i proizvodnja uključujući firmvare i hardvera sve do Wellcore Technologie
2. i Beacon ime ,UUID, Majore, Manje vrijednosti i emitovanje interval može promijeniti od mušterija
3. Izgradio-u, uparili su lozinka za druge spriječiti da modifikujemo podešavanja
4. i Beacon serijski ID mogu se pretvarati, to će pomoći mušterija lako razlikovati koja je prava - Baterija kapaciteta inteligentan otkrivanje i obavještenje karakteristika
5. O/S Moć Dugme .
6. Podrške ostalih prilagoditi prijavu firmvare
Stavka
Vrednost
Primjedbe
Firmvare
i Beacon
Verziju 1.3.1
Baterija model
CR2477 baterija
Novčić bateriju, 3.0 Vdc, 2 pc
Operacija Frekvenciju
2400-2483.5 MHz
Programiran
Frekvenciju Greška
+/- 20 KHz
Modulation
Q-QPSK
Pripremite se trenutni
100u A
Zavisi na dužnosti ciklus/emitovanje frekvenciju
Emitovanje Frekvenciju
900m S
Dužnost ciklus
Izlazne Snage
0 d Bm
Prvobitno stanje, programiran
Primamo Osjetljivost
-93d Bm
Osjetljivost mode
Prijenos udaljenost
100 metara
SJEĆATE
Antenu
50ohm
Na brodu/ PCB Antenu
Veličine
63mm*58mm*35mm
Operacija Napon
2.0-od 3,6 V
DC
Pokazuje slike za Bluetooth Vodootporne i Beacon :
Kako da se Promenim i okruženje našeg IBeacon Modula?
Ime i Beacon : WGXi Beacon UUID : 2 5 6 D B5 OD FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E0 Veliki i Manji : 0000 (dozvoljeno Samo brojčane) Prijenos Energije : 0db (za Lokaciju koristeći) originalni lozinku : 140611 IBeacon Priručnik nas Kontaktirati Light Blue za korisnik ( preuzmite softver u apple-ovoj radnji. )
Promijeni UUID
UUID je 16 cifara (32 likovi) HEX vrijednost , uobičajeni vrijednost je : 2 5 6 D B5 OD FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E0,Na primjer,promijeniti UUID biti : 2 5 6 D B5 OD FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 1,onda napiši Odgovarajući vrijednosti na "Pišem novu vrijednost", Zatvor Uradio kad je završio.U međuvremenu,novi set UUID pokazuje na "Čitam",Obavijest : uređaji ne može biti pretražili na Locirati ibeacon nakon što je završio promijeniti UUID, Kao Naći ibeacon mogu samo pokazuje da je Registrovan uređaj,tako da ti je potrebno da dodam modificiranu UUID uređaj na Opcije i Beacon Odašiljač.
Promijeni Major
Veliki je broj 2(4characters) HEX vrijednost, uobičajene vrijednosti je : 0000,Na primjer,promijeniti Majore biti : 8810,Onda napiši Odgovarajući vrijednosti u "Pišem novu vrijednost", Klik Uradio kad je završio. U međuvremenu, nove Glavne pokazuje na više Čitati.
Promijeni Manja
Manji je 2 prsta(4characters) HEX vrijednost, uobičajene vrijednosti je : 0000, Na primjer, promijeniti Manje biti : 8811,Onda napiši Odgovarajući vrijednosti u "Pišem novu vrijednost", Klik Uradio kad je završio.U međuvremenu, novi set Manje pokazuje na više Čitati.
Neka Pitanja u vezi ibeacons?
1.Kako je kvaliteta i cijena WELLCORE svetionici ? Wellcore je profesionalac ibeacon proizvodnju u Kini i drži svoje fabrike i sa inženjeri za ponuditi Konsalting i savet, kvalitet je vrlo pouzdan i cijena je fabrika direktno cijenu. Beacon garancija je 12months i ako se krivica kada primili, porpavljacemo ili promijeniti nove mušterije, i mi ćemo ponudu odlične popust u budućnost naređenja. 2. Uradi WELLCORE svetionici Certifikat ? Da, sve Wellcore svjetionici su sa FCC/CE/Ro HS Certifikata, možemo pružiti klijentima kad god ako treba. 3. Uradi WELLCORE svetionici posao sa l-P-h-o-es i Android telefone? Da, Wellcore svetionici posao sa i OS 5 i Android 4.3 ili iznad. 4.Kako mogu da ako se svjetionici ako kupio sam uzorke ? Wellcore će pružiti dokument za mušterije ako se svjetionici, će također pružamo aplikacije za testiranje, sdk za razvoj aplikacije,i sa video pokazati jasno sve korake u konfiguraciji. 5.Koliko svetionici vrste mogu da WELLCORE pružamo tako daleko ? Wellcore je pružanje 8 vrste svetionici, neki su normalni svetionici, neki su solarnu ćeliju svetionici, neki su vodootporne svetionici,neki su naljepnicu svetionici. 6. Mogu Wellcore običaj svetionici ? Da, Wellcore je u mogućnosti da prilagoditi odašiljače, sa posebnim funkcije, slučaj, PCBs, Boje , od svetionici prema kupaca zahtjeva brzo sa nisku cijenu.
Zašto si Izabrao NAS?
1. Mi smo Kini Vodi ibeacon uređaje Proizvođača.
2. Imam veliku fabrika i kontrola kvaliteta stan.
3. Napravljen U Kini i Alibaba Procijenio 3 godine Zlato Dobavljača.

Specifikacija

Kompatibilni Potpuno/Model:
Niko
:
wellcore
Kompatibilni:
Ručnim Igrač,Igraću Konzolu,Kinect,PlayStation Potez
Glavni čip :
NRF51822
Sistem :
IOS 7.0, Android 4.3 ili iznad
Radi domet :
100M
:
Dvostruka CR2477 baterija
Karakteristika:
Vodootporan slučaj
Prijavu:
Bežični Kontrolu
Uvjerenja:
CE/FCC/ROHS
Pružamo:
IOS i Android APLIKACIJU/ SDK za svetionici
is_customized:
YES

Uz robu koja se daje prilikom kupovine