200yards slonovaču alencon čipke tkanina sa retro cvetne, vrpcu čipke tkanine, svadbe čipke tkanine

200yards slonovaču alencon čipke tkanina sa retro cvetne, vrpcu čipke tkanine, svadbe čipke tkanine

KM 7377.00
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost


O PROIZVODIMA
VRHUNSKI KVALITET MOŽEŠ NAĆI U SVETSKOM TRŽIŠTU. Abosolutely predivna čipke tkanina sa zadivljujući dizajn.
Možete koristiti ove zadivljujuće komade da vencanicu, bridemaids haljinu, cvijeća haljinu, venčanje sto trkača, venčanje decors, svadbe kvačilo, svadbe veo, headpiece...Neka tvoja inspiriše posao!
BOJA
slonovača kao što vidiš iz sliku
VELIČINE
47 cm , cena je za 200 dvorištu(jedan dvorištu=0.91 metar). ZA NAREDBU PREKO 15 YARDS POSLAT ĆEMO TO U DVA DIJELA. možda ćemo poslati u dva ili više delova ako ti naredio više metara, ako ti treba cijeli kontinuirani komad molim vas, ostavite nam poruku . SVE PERTLE I KOREKCIJAMA SU SMANJITI ZA RUKE, MOLIM TE, SHVATI KAD JE IZBIO U DUŽINU.
VELIKO RED PRIHVATLJIVO
Molim vas, pozovite me za velikoprodajnim cenama .
JA MPORTANT PORUKU
Ove stvari smanjiti za ruke, ponekad možda 1 do 3 inča sigurnosti , molim te, shvati.
O NAKON ŠTO PRODAJU I FEEDBACKS
Uspeli smo ovu radnju sa iskren i teško workding, nadamo se da će sve da bude dobro sa svim transacations, robe, dostava, nakon prodaje. Ali znam stvari se dešavaju, molimo vas da razumijete da u brodskom kašnjenja, i svo osoblje ce vam zahvalan ako nam date šansu da ispravim stvari, vjerujem da ćete nevel pusti dole. MOLIM TE, NEMOJ OTVORITI SLUČAJ ILI SPOR PRE NEGO ŠTO SI ME KONTAKTIRATI ZA SLOVE STVARI! MOLIM TE, NE DAJ NAM POČETNI STOPA ILI ZVIJEZDE PREGLEDA PRE NEGO ŠTO SMO SVE OD SEBE DA RIJEŠIM PROBLEMA.
Za ljude koji će nas napustiti sa pozitivne feedbacks, t hank si toliko unaprijed! Vaša velikodušnost će biti biseri commpany povijesti.
Hvala ti mnogo
Imamo samo pružamo vrhunskog kvaliteta proizvoda. Većina naših stvari su izbacili iz veliki komad jedan, to je ne moguće da ga vratim ako već smo se prekinuti za tebe. Tako da mi ne podršku povratka nazad.

Specifikacija

Proizvod Tip:
Lace
Širina:
120 cm
:
lace tkanine
Karakteristika:
Voda Rastvorljiv,Ekološki Prijateljskog
Ukras:
Lace
Technics:
Džakard
:
100% Poliester
Tkanine Tip:
mix

Uz robu koja se daje prilikom kupovine