110~240v Jebao RW-8 Akvarijum Talas Tvorca Propeler Bežični Kontrolu Gospodar-Rob Pumpu

110~240v Jebao RW-8 Akvarijum Talas Tvorca Propeler Bežični Kontrolu Gospodar-Rob Pumpu

KM 90.00
KM 94.50
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost


Proizvod Ime : 110~240v Jebao RW-8 Akvarijum Talas Tvorca Propeler za Bežični Gospodar-Rob Kontrolu
Nekretnine Volti : 110~240v Freq : 50/60 Hz Moć : 23 W protoka Vode : 700-8000 L/h (prilagodljiva)
Napomena :
U "bežični" ne znači da je ova pumpa ne't treba da bude povezana sa strujom kablovsku i daljinski. Ova pumpa još treba da se povežeš sa strujom kablovsku i daljinski. Ako vas dvoje to talas proizvođači radi zajedno, dva pumpe može biti bežični controled kao "gospodar" i "rob" talas tvorca, nema potrebe da spojim dva talas proizvođači zajedno.
Osobine : 8 Drugačiji Nivo Protoka Super Tihi. Guma je Bazi O Seriji da Dizajn (100% manje zvuk od Vortech) Bežični Kontrolor povezati Gospodar-Rob Pumpu Mogu Samostalne Operaciju na Pumpu, ili Bežični Lako instalaciju i održavanje. Magnetni držač Jedan dodir nahraniti mode - usporava pumpu za roku od 10 minuta. Visokim performansama, snažan, voda teče u kombinaciji sa niskim potrošnje energije. Keramička otvor za dug život i izdržljivost Inteligentan sistem kontrole da stvori raznim valovi da odijelo tvog tenk.
Val Modu :
W1 : Talas Mode
Remoting dugme je neophodno kada operišem ovaj način da prilagode valovi među da je jedan ili više pumpe u isto vrijeme. Kao volum vode u rezervoaru je drugačije od kapacitet spremnika, val period trebao biti prilagođen za prebacivanje dugme. Val je najveći kada je talas dužinu red da bude isto kao i dužinu tenk; Povećati talas dužinu za prebacivanje dugme u pravcu kazaljke na satu, i smanjiti u anti u pravcu kazaljke na satu.
Maltene : trebalo bi da se zamenimo dugme postepeno i primetio valove u određenom periodu nakon jedno podešavanje.Pritisnite "BRZINA/NAHRANITI"prilagoditi nivo protoka.
W2 : Sine Mode
Jedan ili više pumpe može operirati u isto vrijeme na ovaj način. Moć raznim između 30%-100% i regulisanje izgleda kao sine zavoju.
Drugo : Nasumično Mode
Jedan ili više pumpe može operirati u isto vrijeme. To je nasumični modi kao moć pumpu mijenja da slučajan podatke sve vreme bez pravila.
H : Protok Mode
Jedan ili više pumpe može operirati u isto vrijeme. U stalnom tok. Nivo protoka može biti prilagođen pod "BRZINA/NAHRANITI"
C : Smenu da protok mode
Dva pumpe je potrebno za operaciju u isto vreme, kada su smenu val i protok u ciklusa. P1 posao, P2 prestani;P2 posao, P1 prestani;P1 posao, P2 zaustaviti. i ciklusa kao ovo. Ciklus period (1s-1min) ne mogu prilagoditi za prebacivanje dugme i prilagoditi nivo protoka pritiskom BRZINU/NAHRANI
Model Liste
Paket Uključuje : 1 x RW-8 Jebao Talas Napraviti 1x Uključi Adapter Pogodan za Lokalne Koristiti
1 : u Njemačku mušterije
molim te, reci nam svoje EORI broj ako hoćeš da brod do Fed Ex ili TNT . Bez njih, mogli bi samo DHL, Hong Kong post ili Kine Post !
2 : ruski mušterije
molim vas, ostavite vaše puno ime ( najmanje 3 riječi ) , uključujući imena, srednjeg imena i prezimena, inače ruski Post ne oslobađa je paket i vratiti se u Kinu !
3 : Brazilski mušterije
ako želiš da brod do Fed Ex, DHL, TNT, UPS, molim te, reci mi porez broj ( CPF ili CNPJ ). Bez njega, carina će se vratiti robu u Kinu .
4 : Ukrajini, Bjelorusiji mušterije
Ako izabereš da broda u Kini Post( posebno Ukrajini, Bjelorusiji ), molim te čekamo, strpljivo, to je nekako spor, bar će trajati oko 30 dana .
5 : mušterije iz Južne Amerike
ako ti porez broj ( kao Argentini, Peru, Kolumbija ,itd) , to će smanjiti mnogo problema sa carine.

Specifikacija

:
XS
:
Ribe
Napon:
110-240V
Protoka Vode:
700-8000L/H prilagodljiva

Uz robu koja se daje prilikom kupovine