Mali lanac mašina domaćinstvo zrna riže ovde, baci željezo trlja materijala kikiriki slomljena suv mill mill

Mali lanac mašina domaćinstvo zrna riže ovde, baci željezo trlja materijala kikiriki slomljena suv mill mill

KM 83.00
KM 133.50
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost


Svaki od proizvoda su poslali instalirati dobru kontrolu nad odvojene paket izdala. Prijem robe instalaciju način : prvo glavu dobro, i onda prilagoditi zaključavanje zajebi i popravljajući zajebi, tako da se trlja od glave do integriteta i bolje, Sve ne razumijem,.
Od mašinu
Izvoz originalni trljanje ruku mašinu, pogodan za porodice, i profesionalni drobljenje, bruse raznih vrsta žita, medicine, i razne suv sastojke (poput pšenice, rižu, grah, zrna kave, kakao pasulj pepper. Itd) materijal površinu baci željeza, tin oplate, dva disk je više nositi-otporan srednjoj mangan čelika materijala, jake nositi. Posao efikasnosti je visok; ekonomične i praktične proizvoda.
Napomena : ovaj deo mašina za mlevenje efekat Mogu dohvatiti prah država Može biti samo mali čestice i prah Pomešao država mašine su toliko slični, oh) iza trlja efekat, za svaki slučaj, ako želiš da potpuno uništiti nije preporučio da kupim oh. To nije preporučio koristiti ove mašine za mljevenje sezame oh.
Priručnik za mlevenje mašina parametre :
Težine : 4,5 kg
Veličine pakovanje kutiju : 31x15x13cm
Može popraviti desktop debljine : Nema više nego 4cm
Materijal Nauke : površinu baci željeza, tin oplate, bruse srednjoj Menggang (čelika)
kapacitet 1 kg ili tako
Ti robu, molim te kurir prije provjeriti da li postoji oštećenje, ako oštećen kontaktirajte nas odmah. Ako je znak našao oštećen, ne mogu da nađem kurira da preuzme odgovornost, radnji nije odgovoran za Oh, pro molim te, shvati, provjeri znak opet.
Srednjoj mangan čelika, poznat u narodu kao nositi-otporan čelika, generalno se koristi u mnoge nosi uloge u raznim industries, obično se koristi u čekić crusher, kantu zube bager, kantu zid, željezničke odaziv, traktor i tenk pratiti tanjir odljevaka poput udara otpora, ogrebotina otpora.
Tin je četvrti rijetko metala koji su poređani u platina, zlatne i srebrne. Jer je potpuno bezopasan za ljudsko tijelo, ali i poštovanje za zelenu metal". Još od davnina, tin je iskusnog majstora napravio u raznim pomagala u svakodnevnom životu. Tamo možeš biti generalno se nekad i voljen od strane ljudi, to je zbog neke odlične svojstva limenka. Prvo, tin je bezopasan ljudskog tijela, tin tin je korišćena u hranu pakovanje, napravljene su od folije čokolade, ovi su najbolji dokaz; drugo, tin pomagala i mnogo jedinstvena posudi za čaj, dobro brtvljenje, može održati boje čaja aromu i dugo tin; za pivo kup zbog brze toplote, tako da pivo ukus multiplikacije i širom prijavu. Uživaj u "tin Šeng slatka voda, vino vino vino, skladište čaja isti ukus, cvijet dugo" reputaciju.
Priručnik za mlevenje mašina uputstva :
- Nakon mašina je okupljene, popravke su jebe su zategnuta na ivici stola, i materijal je stavljen u hrani luku i ručica se mijenja. Zajebi na prednjem kraju mašina, može namjestiti veličina mljeti. Nova mašina je počela da koristim prije prijedlog da koristiš otpad trči u dva puta i onda nastaviti koristiti; mašina koja se koristi za čišćenje.
- Ova mašina je Gucci proizvoda, engleski pakovanje, ne potpuno u zemlji, proizvoda za domaće NAKON fabrika direktno zalihe (ne znam strane proizvode ne tvrdoglava, kaže da mašina je tri proizvode kao). Ali površinu baci željezo materijal na površini pojedinac je grubo, ali ekonomske i praktične, izgled zahtjeva su previsoke.
- Mobil da ti strojevi koriste instalaciju je jednostavno, zato sto stroj je original izvoz priručnik je i na engleskom. Ako instalaciju problem, kontaktirajte radnju osoblja, ne samo uporna, donosiš preuranjene zaključke.
- Efekat trlja je u redu čestica i prah mešavina. (ne mogu potpuno do prah) , Može biti otresit materijal nekoliko puta će biti više u redu
Ima mušterije odražava radnju trlja mašina cijena je više nego neki od radnje, i neki kažu da je ovaj proizvod nije lako za korištenje, posebno kako slijedi :
1 naša fabrika proizvodi su direktno, tako da proizvodi novi proizvodi za izvoz, izvoz i ne biti eliminisan Weihuo (većina trgovina su iz izvoz robe, to nije dobro za goste da razmislim problem).
2 proizvodnju ovo lanac fabrika mnogo, ali strani klijenti je prepoznao od proizvođača ne par. Ovaj proizvod izgleda jednostavno, sa površine su skoro, ali možemo iskoristiti, razlika je sjajno. (pribor su drugačije, cena razlika je veoma veliki, površinu tin i silver pastu boja velika razlika)
3 većina proizvoda trlja efekat nije dobro, jer mnogo fabrika centar rupu položaj prilagođavanja nije dobro.
Gore razlog je razlog zašto je naša cena je malo visok.
U mnogim delovima zemlje (osim Hong Kong, Makao i Tajvan)
1 : u Njemačku mušterije
molim te, reci nam svoje EORI broj ako hoćeš da brod do Fed Ex ili TNT . Bez njih, mogli bi samo DHL, Hong Kong post ili Kine Post !
2 : ruski mušterije
molim vas, ostavite vaše puno ime ( najmanje 3 riječi ) , uključujući imena, srednjeg imena i prezimena, inače ruski Post ne oslobađa je paket i vratiti se u Kinu !
3 : Brazilski mušterije
ako želiš da brod do Fed Ex,.

Specifikacija

:
Meso & Peradi Alat
Meso & Peradi Alat Tip:
Meso Drobilice
:
SIBAOLU
Model:
priručnik

Uz robu koja se daje prilikom kupovine