433 Mhz Univerzalni Bežični Daljinski Prekidač AC 12V 220V 2CH Relej Prijemnik Modul i IF 433Mhz Daljinske Upravljače

433 Mhz Univerzalni Bežični Daljinski Prekidač AC 12V 220V 2CH Relej Prijemnik Modul i IF 433Mhz Daljinske Upravljače

KM 6.00
KM 6.75
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost


433 Mhz Univerzalni Bežični Daljinski Prekidač AC 220 V 2 CH Relej Prijemnik Modul i IF 433 Mhz Daljinske Upravljače
Dragi prijatelju, hvala ti za tvoj red!
Ako naređenje je ispod $5 ili manje, dat ćemo vam srediti Kini Post Običan Mali Paket Plus .
Kanal samo pružamo Kineski period mail od Objavljivanja, rasturanje, plan da imaš informacije, kao što navigacija, alibaba stan mreže pravila odobrio upotrebu logistika kanale!
Ako naređenje je iznad > $5, dat ćemo vam srediti Kini Post Registrovana Zrak Mail.
Kanal pruža "poštanski registrovana paket" pružiti domaćih i Postavljanje, rasturanje, plati za navigaciju za informacije, kao što odredište. Alibaba stan mreže pravila odobrio upotrebu logistika kanale!
Paket Uključuje : Prijemnik modul (KR2202-4 ) * 1pcs ( uključuju Oklop )
Daljinski * 1pcs ( ne sadrže baterije baterija )
(Dva lika na dugme Nasumično isporuka)
Tehnički Podataka : Ulazna Moć : AC 220 V Pripremite se Trenutni : IF Frekvenciju : 433 M IF radi modu : superheterodyne Dobiti osjetljivost : > 97 dbm Prenos udaljenost : Više od 15 metara Dekodiranju modu : ZLOCINIMA softver za prepoznavanje može naučiti Odašiljače : 1-16 odašiljače Podršku daljinski tip : Učenje kod 1527 Prebacivanje Nacina : Oboje Trenutno & Mijenja Žice tip : popravio terminal Prekidač Izlaz : inače otvoren & normalno zatvorena. Dimenziju PCB (SAM,W,H) 35*30*18mm 1 3/8 * 1 3/16 * 11/16" Prekidač Izlaz : NEMA : normalno otvori COM : zajednički NC : normalno blizu
Žicu luku :
NE normalan otvoriti
COM : zajednički
NC : normalno blizu
KAKO DA KORISTIM : Na ovo proizvodi detalje stranica, tamo je demonstracija video na raspolaganju. Također možete da vidim snimak na ovom URL : youtu.biti/k06q76qth Bw Radi Način objašnjenja : Trenutni Modu : Guraj daljinski dugme , relej aktivira, oslobodi daljinski dugme relej deactivates. Preklopi Modu : Guraj i oslobodi daljinski dugme , relej aktivira. Guraj i oslobodi daljinski opet dugme i relej deactivates. Čistina Sve Pohranjene Odašiljače : **Note** Nakon čišćenje pohranjene odašiljače, sve odašiljače će biti potrebno da relearned za slušalicu. Pritisni učenje dugme na prijemnik 8 puta , i šifre će biti razjašnjeno . Učenje odašiljač : (trenutno Mode) našem programu da uzdrmamo 2 dugme odašiljač kao trenutno mode odašiljač. KORAK 1 Guraj i oslobodi učenje ključ na prijemnik JEDNOM. Sačekaj trenutak , DOVEO će isključiti , što ukazuje da si ušao u učenje države. KORAK 2 Guraj i oslobodi prvi dugme na odašiljač, led na prijemnik odbor će da blesneš na onda ukazuje na dugme je naučio. KORAK 3 Štampu i oslobodi drugo dugme, gledajući DOVEO idi i opet. Čekati 3 sekunde, da je DOVEO će se okrenuti na opet , što ukazuje sistem je spreman za upotrebu. Učenje odašiljač : ( Mijenja Mode ) našem programu da uzdrmamo 2 dugme odašiljač kao mijenja. KORAK 1 Štampu i oslobodi učenje ključ na prijemnik dva puta. Sačekaj trenutak , DOVEO će isključiti , što ukazuje da si ušao u učenje države. KORAK 2 Štampu i oslobodi prvi dugme na odašiljač, led na prijemnik odbor će da blesneš na onda je ugasi. Što ukazuje na dugme je naučio. KORAK 3 Slijedeći štampu i oslobodi drugo dugme, gledajući DOVEO idi i opet. Čekati 3 sekunde, DOVEO je indikator će se okrenuti na opet , što ukazuje sistem je spreman za upotrebu **Primetio** dva dugme odašiljače možemo koristiti samo kao mijenja ili trenutno. Jedan mode po 2 dugme odašiljač. ( Molim te napomena : pustio Si kontrolnu ploču da naučiš daljinski, moraš pritisnuti "a" i "B" dugme; nego samo pritiska jedan od njih ) Međutim možeš program još jedan odašiljač u drugi način.

Specifikacija

Frekvenciju:
433 MHz
:
KR2202+KT01
Kanal:
2
Paket:
No
Bežični Komunikacije:
RF
:
Univerzalni
Radi napon:
AC 12v 220V
Quiescent Trenutni:
Mama je 8,5
>97dbm> 97dbm> Prima Osjetljivost:
>97dbm>97dbm>>97dbm
Modulation Mode:
PITAJTE
Iste Mode:
Inteligentan kod Učenja
Radi temperatura:
-10 ~ +80
Oklop:
Da
PCB dimenziju:
68*47mm
IF radi mode:
superheterodyne

Uz robu koja se daje prilikom kupovine