Esencijalnih Ulja Kraljevstva! Besplatno u Kupovinu Čista Biljka Fennel Ulje 10ml Unaprijediti Kožu Laxity Stegnuti Kožu Kožu Briga Pomoći Probavu

Esencijalnih Ulja Kraljevstva! Besplatno u Kupovinu Čista Biljka Fennel Ulje 10ml Unaprijediti Kožu Laxity Stegnuti Kožu Kožu Briga Pomoći Probavu

KM 30.00
KM 50.37
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost


2635529371785850 100% Čist Biljka Fennel Ulja
O Proizvod
.Fennel Esencijalnih Ulja je osnovno oružje za povećanje grudi, unapređenje kožu slobodi i veliki pore, sužava kožu, pored ulogu u redu linija; vlažni efekat je veoma dobar, da bi se bore i celulit tkivo je također vrlo koristan. Izliječen stan gas, predjela, stomak, promovirati ponižavanju. Gubitak težine, diuretik, pomoći da izgubiš na težini. Glavni Urednik Efekti
Stimulira razvoj grudi, i povećati sekret od laktacija hormona, je važan grudi esencijalnih ulja; toplo stomak, pomoći probavu, smanjila apetit. Protiv droge. Diuretike. U nogu kupanje vruće vode kapi nekoliko kapi u morač esencijalnih ulja, možeš postići svrha promociji cirkulaciju, ali također i da postigne efekat uklanjanja beriberi nogu.
Koža efekat
Unaprijediti kožu slobodi i veliki pore, tamo je uloga sužava pored dobro linija;
Vlažni efekat je veoma dobar, da bi se bore ili celulit tkivo je također vrlo koristan.
Psihološki efekat
Stimulira grudi sekret od lactogen, doprinose grudi razvoj, post porođaju žene kroz mlijeko hraniti, i mogu se regulirati sekret od gonadal hormoni, unaprijediti reproduktivnu funkciju;
Abdomenu masažu je od pomoci za predmenstrualna stanja simptome.
maltene :
Generalno ne oralno, osim ako etiketi može da bude usmena ili zdravstvenog odseka instrukcije, rano meseca trudnoće izbeći upotrebu osetljivi na svetlost predavanje (bergamota, lemon, narandžasta) esencijalnih ulja u 8 sati nakon korištenje sunca.
Hipertenzije, paraliza, živce, bolest bubrega su strogo instrukcije od strane medicinskih prakse.
Za iznos od koristi, posebno što to? što to?, pretjeranu sejdž ce jer pospanost, piće izbeći upotrebu kada vozim. Mora da je razrijeđen nakon korištenje, osim ako ne postoji posebna poruku,
Zapečaćeno u mračnoj čaše, izbegavati sunce, izbegavaj kontakt sa djecom. Ne slobodna da koristiš za decu, biti striktno prema upute za upotrebu medicalians.
Kožu i fizički osjetljivost, prvi osetljiv test, drugačije marke ne može biti umiješani. Pripada jaka esencijalnih ulja, obično se preporučuje da koristim minimum koncentracija odnos od 0,5%. Djeca pod šest godina su onesposobili (blackene je štetan da djece), i možda jer svrbež i izbjeći koristi tokom trudnoće. Potpuno : Biljka Poklon Porijekla : VIJETNAMU Mogućnosti :
100% Organske Ekstra Djevica Fennel Essentia ulja
Ženske grudi
Pooštri kožu, pored dobro linije
Vlažni efekat
Da se otopi, predjela
Gubitak težine, diuretik, pomoći smrša Sastojke :
100% Fennel Essentia ulje Život na Polici :
3 godine (Napravljen u Kini, proizvodnja sastanak biti jasno označena na etiketi. ) Predlažem koristio :
Za Njegu Kože, Kose & Tijelo Rađanje Pakovanje :
Zapečaćen pack Količinu :
1 PC Težinu :
10 ML Kako da koristi To može koristiti kao svježe sredstvo za čišćenje, deterdžent za šminku, tijelo ulje za masažu, njegu kose i ulje. Kože : Sve Kože na Veliko Cijena : Više od 3 komada, 5% popusta
Napomena Ulje porijekla je Kini proizvođač je Guangdong Kini proizvodi su kozmetički razredu, samo za vanjski koristiti, ne mogu da jedem.
Više Proizvoda Informatio
Kineski Opis Slike za preporuku, Bilo pitanje, Molim te, slobodno nas kontaktirati
Napojnice Od Esencijalnih Ulja Za vanjski upotrebu samo.
Čista esencijalnih ulja ne može primijeniti direktno na kožu.jer čistoću čista esencijalnih ulja je 100% ,To bi trebao biti pomiješana sa bazi ulja za koristi.(trebao bi test lavande esencijalnih ulja i čaj drvo ulja za malo područje.)
Ako tvoja koža je osjetljiv ili ti si alergičan na miris,treba da uradi test na alergiju . Test način : Pa mix kap čista esencijalnih ulja sa 3 kapi bazi ulja da primenim iza uveta ili miris.
To ne može zamijeniti drogu.
Trudnice i ženu tokom menstrualni period bih to sa upozorava.žene u ranoj fazi trudnoća ne mogu koristiti esencijalnih ulja za masažu ili kupanje.
Pažnju na iznos od korištenja.koristimo odgovarajucu kolicinu to . Pretjeranu upotrebu će biti težak teret za tijelo.
To bi trebalo biti pohranjene u mraku čaše.izbjeći jaka svjetlost i grijanje . Radnja je na sobnoj temperaturi. Ne stavljaj to u frižideru.
Drži podalje od djece.
Ne stavljaj esencijalnih ulja u posudama koje su lako rastvorljiv ili boje u njih. Stavi esencijalnih ulja u nerđajućeg čelika , Čaša ili porcelan da razblažite.
Narandžasta esencijalnih ulja je osetljivi na svetlost(Narandžasti,Bergamota,Grejpfrut i Lemon),To će mak e kožu osjetljiv na UV. Sunce zaštitu i noć koristi preporučio .
O
Zašto Si Izabrala ? Pogon Dar Prirode & Visokog Kvaliteta Tajna. Pogon Poklon je prirodna biljka osnovne proizvodnje nafte enterprises,GMP proizvodnju radionica,uvežen opremu,izvlačenje tehnologiju,mnogi od nacionalnu sigurnost inspekciju certifikat,pridržavati prirodne i visokog kvaliteta esencijalnih ulja povratne informacije mušterija.

Specifikacija

:
Pogon Dar
Esencijalnih Ulja Tip:
Čista Esencijalnih Ulja
:
fennel ulja
Sastojak:
ostale čiste esencijalnih ulja
Tip Stavke:
Esencijalnih Ulja
kozmetike na efficacies:
anti osjetljiva, kontrakcije pore, podigni firming
kozmetike efficacies:
vlažni, probijen, protiv bora, antibiotik anti-zapaljive
kozmetike karakteristika:
Čistoću
esencijalnih ulja mentalno:
wakeful lijek efekat
kozmetike lijek efekat karakteristika:
koža lijek efekat
Briga za:
lice briga, koža je stalo, tijelo je stalo
Korištenja:
spa , masažu , aromaterapija
Efikasnost:
Izhidriram Kožu, Hidratizirana Blede, Bore

Uz robu koja se daje prilikom kupovine